Öt bevált módszer - az ízületi fájdalmak enyhítésére!
Fájdalmas minden mozdulat, nem jó se állni, se ülni, se feküdni? Íme, öt bevált módszer az ízületi fájdalmak enyhítésére! Még mielőtt
Rajzpályázat általános iskolások számára az UNICEF támogatásáért

A Campona bevásárlóközpont és az UNICEF Magyar Bizottsága közös rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek számára.

A "Neked milyen az igazi karácsony?" című pályázatra 2013. november 6-a és december 1-je között várják a műveket.

A Campona elhivatott a civil szerveztek támogatása iránt és számos kezdeményezése során gyűjtött már adományokat. Ennek jegyében idén karácsonykor a gyermekek ügyét, az UNICEF-et támogatva jótékonysági rajzpályázatot szervez általános iskolás diákok számára, „Neked milyen az igazi karácsony?” témakörben 2013. november 6-a és december 1-je között.

A diákoknak a rajzokon a karácsony témája mellett az UNICEF-et szimbolizáló kék csillagot is meg kell jeleníteniük.

A beérkezett pályaművek közül a 15 legjobb művet egy hírességekből álló zsűri, D. Tóth Kriszta, Vastag Tamás, Kocsis Tibor és Fluor Tomi választja ki. A nyerteseket a szervező e-mailben értesíti. Ezeket a rajzokat a Campona 2013. december 4–e és 8-a között kiállítja, majd a kiválasztott pályaműveket és a hírességek által felajánlott tárgyakat december 8-án, vasárnap egy jótékonysági rendezvény keretében elárverezi, melyen fellépnek a zsűri tagjai is. Az árverésen befolyt pénzösszeggel a bevásárlóközpont az UNICEF munkáját támogatja.

A 15 legjobb pályamű készítői Csodák Palotája belépőt vagy Campona Játszóház belépőt kapnak. A kiválasztott 15 rajzra a Campona Facebook oldalán is lehet majd szavazni, ahol a legtöbb „like”-ot kapott mű készítője közönségdíjban részesül.

A rajzokat bármely technikával (pl. ceruza, zsírkréta, vízfesték, filctoll) el lehet készíteni A3-as méretben, de a rajzon szerepelnie kell az UNICEF-et szimbolizáló kék csillagnak is.

A pályamunkákat az alábbi két cím valamelyikére várjuk:

 

Postai úton: Campona Unicef Rajzpályázat, 1519 Budapest, Pf. 431.

(feladási határidő 2013. november 29.)

Személyesen: Campona Bevásárlóközpont Információs pult, 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

A rajzok hátoldalán kérjük, minden esetben szerepeljen az alkotó neve, kora és a törvényes képviselő neve és elérhetőségei (lakcím, telefonszám, email cím).

A rajzpályázat mellett a Campona pénzadománnyal is támogatja az UNICEF-et, és a bevásárlóközpontban felállított UNICEF karácsonyfa feldíszítésével további adományokat gyűjt a szervezet számára.

További információ:

E-mail: unicef.rajzpalyazat@gmail.com

Honlap: https://www.facebook.com/campona