Nagyon korai bölcsődei gondozás- Káros vagy nem?
Egyre elterjedtebb tendencia, hogy a szülők a csecsemőjüket akár egyéves kora előtt mások gondozására bízzák. A jelenség következményeiről pedig fejlődéskutatók
Nyugdíjas expo

Népszámlálási adatok szerint ma Magyarországon mintegy hárommillió ember töltötte be a hatvanadik életévét. A teljes lakosság több mint 30%-a. Sokan közülük továbbra is dolgoznak, kiveszik részüket a családi munkából, utaznak, sportolnak és nyitottak a világ újdonságaira. Nekik és természetesen családtagjaiknak, illetve minden érdeklődőnek szól a Nyugdíjas Expo, akiket szeretettel várunk 2013. novemberében Budapesten a SYMA Konferencia- és Rendezvényközpontban.

A 2012-es telt házas kiállításon több mint 13 000 regisztrált látogató és 114 kiállító egybehangzó véleménye, hogy szükség van ma Magyarországon a nyugdíjasok életével, mindennapjaival foglalkozó kiállításra.

 

A látogatók megismerkedhetnek több száz szolgáltatóval és termékkel, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgálják, kedvezményes üdülési ajánlatok között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

Idén kiemelten foglalkozunk az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek bemutatásával. Gondoskodni fogunk azokról a meglepetésvendégekről, akik a jó hangulatot fogják garantálni. Kiállításunkat szoros együttműködésben szervezzük stratégiai partnereinkkel, a országos nyugdíjas szervezetekkel.

Alapvető célunk, hogy minden kedves látogató – idős és fiatal – érezze jól magát a Nyugdíjas Expón! Rendezvényünkkel szeretnénk hozzájárulni a nyugdíjasok és idősek életminőségének javításához.

Reméljük, Önök is kiállítói, támogatói lesznek az V. Nyugdíjas Expónak, bemutatják termékeiket, szolgáltatásaikat, és büszkén mondhatjuk, hogy 2013-ban folytatódik e korosztály legfontosabb rendezvénye!

Forrás: www.nyugdijasexpo.hu